Verjaardagsfeestjes

Verjaardagsfeestjes worden bij ons vanaf 10 kindjes georganiseerd. Zo heb ik een voldoende grote groep om tal van activiteiten te doen : dans, spel, mini-trampoline, fitball, parachutespel, parcour, new games, … Meestal begin ik met iets en ik voel al snel wat de kinderen leuk vinden en pas me aan aan hun wensen.  Het is dus zo dat de kinderen constant onder mijn begeleiding zijn en dat er op dat moment geen andere feestjes doorgaan.

Sommige ouders kiezen voor 1 uur les en keren dan huiswaarts, maar meer en meer blijven de kinderen nu een volledige namiddag : tussen 14u en 17u geef ik dan 2 uurtjes les, we nemen een drankpauze en een smulpauze.  U betaalt enkel de 2 uren les : per kind betaalt u € 3,5 per uurtje les dat ze krijgen.

De ouders voorzien zelf iets om te eten : taart, chocomousse, pannenkoeken kunnen opgewarmd worden, … U betaalt niet voor het gebruik van de cafetaria, maar vragen dan wel de drankjes bij ons te kopen.

In de prijs zijn er ook uitnodigingen inbegrepen : met een leuk postkaartje van So-Fit worden de kindjes uitgenodigd.

De jarige krijgt eveneens een leuke attentie.

Feestjes kunnen georganiseerd worden op zaterdagnamiddag. Op woensdagnamiddag kan het met een beetje hulp van jullie.    

De feestjes die op woensdag doorgaan, vragen een beetje hulp van de ouders omdat ikzelf les heb met de kleuters van 15u45 tot 16u30.

Het programma heb ik als volgt aangepast:

13u30 tot 14u30 : sport en spel

14u30 tot 14u45 : drankpauze

14u45 tot 15u45 : sport en spel

Er zijn dan nog 3 kwartiertjes over.  Ikzelf geef dan les en jullie zouden dan in de pauzeruimte zitten, waar jullie iets kunnen eten.  Ik zorg dan altijd voor kleurplaten en gezelschapsspelen. We sluiten dan gezamenlijk af om 16u30.