SOPHIE DECOUTERE

Kinesiste, zaakvoerder en bezielster van So-Fit.

Ik ben getrouwd met Olivier De Gryse, eveneens zaakvoerder van So-Fit.  Samen hebben we 2 prachtige  dochters, Camille en Rachel. 

Als kind heb ik heel veel gesport. Veel sporten heb ik uitgetest, maar nooit echt volgehouden.  Tot ik een  les aerobics volgde in mijn studententijd, toen wist ik het, dit is mijn sport !

Visie:

Mensen in beweging brengen is mijn grootste passie. Ik ben er van overtuigd dat bewegen een grote bijdrage levert aan een gezond en kwaliteitsvol leven.”

Opleidingen:

OLIVIER DE GRYSE

Als echtgenoot van Sophie werd ik wat “mee gesleurd” in het verhaal van So-Fit.  Mijn interesse in sport en mijn marketingstudies zorgen voor een ideale combinatie.  Mijn taken zijn vooral die achter de schermen : boekhouding, administratie, website, …

Na het volgen van de opleiding tot spinninginstructor neem ik de meeste spinninglessen op mij. Als power plate instructor begeleid ik ook deze sessies.  

 CAMILLE DE GRYSE

Als 21-jarige recent afgestudeerde, ben ik gedreven om mijn kennis te delen en anderen te begeleiden tot het bereiken van hun gezondheidsdoelen.

Mijn fascinatie in het menselijke lichaam begon al op jonge leeftijd, mede dankzij het feit dat mijn ouders hun eigen sportcentrum runnen. Dat heeft me van jongs af aan nieuwsgierig gemaakt naar de invloed van zowel voeding als beweging op ons lichaam en welzijn. Nu, als erkend diëtiste, krijg ik de kans om anderen te begeleiden op hun weg naar een gezondere versie van zichzelf.

Het woord ‘dieet’ staat eigenlijk niet in mijn woordenboek. Geen enkel dieet werkt namelijk voor iedereen, want ieder individu is uniek. Het overweldigend aanbod aan tegenstrijdige informatie over gezonde voeding zorgt vaak voor meer verwarring dan helderheid. Ik zal je geen specifiek dieet aanraden, wèl samen met jou stappen zetten richting een gezonde levensstijl die gebaseerd is op jouw doelstellingen en huidige eetgewoonten.

Naast mijn passie voor voeding hecht ik ook veel belang aan sporten. Zelf sport ik geregeld, niet alleen omdat ik het graag doe, maar ook omdat het naadloos aansluit bij een gezonde leefstijl. Het komende jaar volg ik nog een opleiding tot fitness- en groepsfitnessbegeleidster/personal training. Klik HIER voor info & contactgegevens.

VIRGINIE DE ROP

Van jongs af aan vond ik sporten geweldig. Ik liep thuis toertjes rond de boomgaard, voetbalde met mijn broers,... Toen besliste ik om naar de atletiek te gaan en speelde ik ook voetbal.

Sporten is altijd mijn passie geweest en ik merkte dat ik graag mensen motiveerde. Daardoor wou ik behalve het motiveren van mensen ook mensen begeleiden en begon ik met het geven van sportlessen.

Opleidingen: