SOPHIE DECOUTERE

Kinesiste, zaakvoerder en bezielster van So-Fit.

Ik ben getrouwd met Olivier De Gryse, eveneens zaakvoerder van So-Fit.  Samen hebben we 2 prachtige  dochters, Camille en Rachel. 

Als kind heb ik heel veel gesport. Veel sporten heb ik uitgetest, maar nooit echt volgehouden.  Tot ik een  les aerobics volgde in mijn studententijd, toen wist ik het, dit is mijn sport !

Visie:

Mensen in beweging brengen is mijn grootste passie. Ik ben er van overtuigd dat bewegen een grote bijdrage levert aan een gezond en kwaliteitsvol leven.”

Opleidingen:

OLIVIER DE GRYSE

Als echtgenoot van Sophie werd ik wat “mee gesleurd” in het verhaal van So-Fit.  Mijn interesse in sport en mijn marketingstudies zorgen voor een ideale combinatie.  Mijn taken zijn vooral die achter de schermen : boekhouding, administratie, website, …

Na het volgen van de opleiding tot spinninginstructor neem ik de meeste spinninglessen op mij. Als power plate instructor begeleid ik ook deze sessies.  

VIRGINIE DE ROP

Van jongs af aan vond ik sporten geweldig. Ik liep thuis toertjes rond de boomgaard, voetbalde met mijn broers,... Toen besliste ik om naar de atletiek te gaan en speelde ik ook voetbal.

Sporten is altijd mijn passie geweest en ik merkte dat ik graag mensen motiveerde. Daardoor wou ik behalve motiveren van mensen ook mensen begeleiden en begon ik met het geven van sportlessen

Opleidingen: