SOPHIE DECOUTERE

Zaakvoerder en bezielster van So-Fit.

Ik ben getrouwd met Olivier De Gryse, eveneens zaakvoerder van So-Fit.  Samen hebben we 2 prachtige dochters, Camille en Rachel. 

Als kind heb ik heel veel gesport. Veel sporten heb ik uitgetest, maar nooit echt volgehouden.  Tot ik een les aerobics volgde in mijn studententijd, toen wist ik het, dit is mijn sport !

Visie:
Mensen in beweging brengen is mijn grootste passie. Ik ben er van overtuigd dat bewegen een grote bijdrage levert aan een gezond en kwaliteitsvol leven.”

Opleidingen:

FIEN ROGIERS

Sporten is sinds kinds af aan al mijn grootste passie geweest. Ik heb zeer lang competitiezwemmen gedaan in IKZ. Wanneer ik 12 jaar was,  ben ik overgestapt naar competitie trampolinespringen, iets helemaal anders maar zeker 1 van mijn grootste passies. Tot op heden beoefen ik dit nog steeds en geef ik ook training aan de kleine gymnasten. Ook geef ik krachttrainingen aan de oudere gymnasten. Conclusie, wie Fien Rogiers hoort,  denkt aan sporten. 

Opleidingen:

SANNE CLAERHOUT

Ik woon in het landelijke Wingene. Ik ga er vaak lopen met mijn hond in de bossen.  Naast lopen is mijn grootste passie Rope Skipping.  Ik hou ervan om een trucje te leren en te kunnen en het is een uitdaging om mijn uithoudingsvermogen te verbeteren.  Deze passie en mijn ervaring overbrengen naar anderen is mijn grootste ambitie.


Opleidingen: