Kinderyoga +8 jr.

Steeds vaker worden kinderen aan heel wat prikkels blootgesteld : pc, gsm, i-pad, … Steeds meer moeten de kinderen aan zoveel eisen voldoen. Kinderen raken overprikkeld en dat kan zich uiten in buikpijn, hoofdpijn, hyperactief, concentratieproblemen, …

Kinderyoga kan hulp bieden om kinderen tot rust te brengen en zich beter in hun vel te voelen. Op een speelse en ongedwongen manier leren ze een balans vinden, het houdt het lichaam soepel en het helpt om positief te denken ! Een aanrader !!

Kinderyoga 4-8 jr.

Yoga is een weg om tot harmonie, inzicht en balans te komen. Samen met de yogakids gaan we spelenderwijs de spanningen in ons lichaam loslaten, onze aandacht focussen en overbodige gedachten loslaten. Voor deze kleutergroep spelen we met thema's die nauw aansluiten bij hun belevingswereld en nemen we de tijd om te herhalen en te doorvoelen.

Ouder/kindyoga

Laat je meevoeren met een fantasievol yogaverhaal waarin yogahoudingen, ademspelletjes, massage, relaxatie… op een speelse manier aan bod komen.  We doen oefeningen samen, met, op en onder elkaar!

Je leert elkaar op een andere manier kennen en samenwerken. Maar bovenal beleef je samen heel veel plezier!  Dit is echt “quality-time”: een hip woord, maar echt van toepassing op een ouder en kind yogales.

De les is niet enkel voor ouders en hun kind, ook grootouders, tantes & nonkels, … met kleinkind, neefje of nichtje… zijn van harte welkom.

Info & inschrijven? Klik hier.

Uurrooster