Kinder- & jeugdlessen

(€ 5,00/les)

Mini-Fitkid (kleuters)

Samen dansen op muziek van de Smurfen, Samson & Gert, Jommeke, K3, ... Kinderen leren aan de hand van eenvoudige dansjes en leuke spelletjes de capaciteiten van hun lichaam ontdekken en leren zo dat beweging van prioritair belang is.

Info & inschrijven? Klik hier.

Giggle & Wiggle (1e & 2e lrj) / Kidsfun(k) (3e & 4e lrj)

Kinderen leren toffe dansbewegingen, cf. aerobics op spetterende muziek. Spelenderwijze leren de kinderen werken aan hun conditie. Ook de basis van grondoefeningen en stretching komen aan bod. Uw kind wordt er fit, lenig en vrolijk van!

Info & inschrijven? Klik hier.

Mega-Zone (5e & 6e lrj)

Dé aerobicles voor tieners: veel afwisseling en er wordt gebruik gemaakt van verschillend materiaal (zoals step, mini-trampoline, fitball, ...) zodat spierkracht, lenigheid en uithouding opgebouwd worden.

Info & inschrijven? Klik hier.

Giga-Zone (1e, 2e & 3e middelbaar)

De opvolger van de les Mega-Zone. Jongeren vanaf 13 jaar die houden van heel veel variatie moeten deze les volgen. Zumba, step, aerobics, spinning, funk, ... Je krijgt het allemaal.

Extreme (+16 jr)

De vervolggroep op Giga-Zone. Naast de lessen step, Zumba, fitball, … wordt op regelmatige tijdstippen een gastdocent uitgenodigd om een nieuwe discipline aan te bieden zoals jazzdance, streetdance, drumfitness, …..  Een groep met een nieuwe dimensie.

Info & inschrijven? Klik hier.

Uurrooster