AVONDLESSEN RESERVEREN

Wij zijn nog steeds verplicht om met een reservatiesysteem te werken en uw gegevens bij te houden. Dit is belangrijk i.v.m. contact tracing. Hiervoor maken we gebruik van een eenvoudig(er) reservatiesysteem. Inschrijven kan enkel via onderstaand reservatiesysteem. 

Met het nieuwe systeem krijgen jullie geen bevestigingsmail meer bij reservatie van een les. Twijfel je of je bent ingeschreven in een les ? Je kan dit zelf controleren door in te loggen in het systeem en naar de les te gaan die je aanvroeg. Daar zie je dat het zwarte blokje met RESERVEER gewijzigd is naar ANNULEER RESERVERING. Dit betekent dat uw les gereserveerd is.

Jullie zullen opnieuw jullie beurtenkaartje kunnen laten aftekenen.  Voordat u een les reserveert, sta er even bij stil of je zeker naar de les kan komen.   Ten gevolge van het coronavirus kunnen we slechts 20 plaatsen vrijmaken in de zalen. Wij kunnen het ons echt niet permitteren dat er vrije plaatsen zijn door mensen die reserveren en er niet zijn.  Bij afwezigheid zullen wij u vragen om de les toch te betalen en uw beurtenkaart aan te bieden.

Annuleren kan je tot 12u00 voor de les en dient u zelf online te doen. Na die 12u00 zijn we genoodzaakt toch de gereserveerde plaats aan te rekenen.

Wij rekenen erop dat jullie dit correct zullen opvolgen.  Als het niet lukt, zullen wij opnieuw met het systeem van overschrijving moeten werken.

Maak éénmalig een account aan en wacht tot je account wordt geaccepteerd (± 1 dag). Wanneer je account is geaccepteerd krijg je een mail en kan je beginnen met reserveren.

Via HIER kunt u een account aanmaken, inloggen & reserveren. Gelieve alle velden in te vullen. In het vakje van "lidnummer" vult u uw GSM-NUMMER in. Dit is belangrijk i.v.m. contact tracing.

LESSEN OVERDAG

De lessen die overdag doorgaan, kunnen gereserveerd worden op het mailadres : sophie@so-fit.be of telefonisch op 051 311 999.  

Ten gevolge van het coronavirus kunnen we slechts 20 plaatsen vrijmaken in de zalen. Wij kunnen het ons echt niet permitteren dat er vrije plaatsen zijn door mensen die reserveren en er niet zijn.  Bij afwezigheid zullen wij u vragen om de les toch te betalen en uw beurtenkaart aan te bieden.

Annuleren kan je tot 12u vóór de les en dient u te doen via mail naar sophie@so-fit.be of telefonisch op 051/311 999.  Na die 12u zijn we genoodzaakt toch de gereserveerde plaats aan te rekenen.

Dit geldt voor de volgende lessen :

  • Fit Overdag om 9u en 10u : start op 7/9
  • Yoga om 14u en 15u : start op 7/9  
  • Gym : start op 1 en 3/9
  • Easy Spinning : start op 2/9
  • Zumba Gold : start op 4/9

LESSEN Ontmoeting en bewegen na KANKER

Wie deel uitmaakt van deze groep zal zich moeten registreren per les.  Dit is belangrijk i.v.m. contact tracing. Bij het begin van de les noteert u op het voorziene blad uw naam en telefoonnummer.  We starten op 4/9 met aquagym en 7/9 met omnisport en yoga.