Corona online aanbod vanaf 02/11/2020


Beste Klanten,

Vol onbegrip kijken we toe hoe de regering ons opnieuw niet van start laat gaan. Terwijl we er alles aan kunnen doen om veilig te sporten. Onze serieuze investering mag nog steeds niet gebruikt worden. En alles is er : ventilatiesysteem, vensters die wagewijd open kunnen, we zijn ook geen contactberoep, ….

We kunnen alleen maar hopen op betere tijden. Ondertussen gaat het werk achter de schermen door.

Maar het positieve nieuws is dat we jullie niet loslaten !!!

Wij schakelen opnieuw over naar het systeem van online lessen via Zoom.  We kregen heel wat positieve reacties tijdens de 1ste lockdown over dit systeem.  Dus wees er maar zeker van dat ik jullie huiskamer opnieuw zal vullen de komende weken !

Wij werken via Zoom omdat dit voor ons een zeer gecontroleerd systeem is : jullie kunnen plaats nemen in de “wachtkamer”.  Ik zie wie er binnen komt.  Ik laat alleen gekende personen toe en mensen die zijn ingeschreven, waardoor dit een veilige manier is om online te gaan.  We maken ook gebruik van een paswoord om veiliger te werk te gaan.  Wij betalen ook voor dit systeem.

Enkele richtlijnen :

GROEPSLESSEN
Wij hebben een selectie gemaakt van de meest populaire lessen binnen So-Fit.  Omdat we de uren niet na elkaar kunnen plakken omwille van het inchecken in het systeem, kan het dat de uren gewijzigd zijn.

We stellen het volgende programma voor :

DAG
UUR
LES
Maandag
14u15-15u15
Yoga
Maandag
18u30-19u30
So-Fit-X
Maandag
20u00-20u45
Pound
Dinsdag19u00-20u00
Fatburner/Abs
Woensdag
19u00-20u00
B.B.B.
Donderdag
20u00-21u00
Zumba

We beginnen met dit programma en zullen zien wat het brengt.  Wijzigingen/aanvullingen kunnen nog gebeuren.  Voorstellen zijn welkom. Indien haalbaar, kunnen we hierop inspelen. Het is nodig hiervoor in te schrijven via sportklok.  Dit is nodig zodat ik jullie de link voor de les kan doormailen.  Wie een jaarkaart heeft, hoeft niet extra te betalen uiteraard.  Toch is het nodig je in te schrijven voor elke les.

Wie geen jaarabonnement heeft, schrijft zich ook in.  Deze keer zullen we blijven met de beurtenkaarten werken.  Jullie tekenen zelf je kaart af op datum.  Je toont je kaartje aan de lesgeefster via de camera van je pc of tablet.

Wie voor pound graag ripstix komt halen, kan ons contacteren.  Ook voor de lessen rope skipping (kids*) kan een springtouw opgehaald worden.

Wie geen lid is van So-Fit kan ook de lessen meevolgen.  Maak ons programma bekend binnen jullie contacten, deel onze berichtgeving op sociale media en maak wat reclame.

PERSONAL TRAINING / DUO PERSONAL TRAINING
Sporten met 1 op 1 begeleiding kan ook online verder gezet worden.  Neem contact met ons op om je afspraak vast te leggen.
Wie reeds personal training volgt, kan dit verder online doen.  U wordt gecontacteerd om een afspraak vast te leggen.

Wij hopen op een massale opkomst op ons programma !

Hou jullie goed !

Sophie, Olivier, Fien en Sanne

* Alle info omtrent de kinderlessen werd reeds afzonderlijk naar de ouders gecommuniceerd. Contacteer ons gerust indien u hieromtrent nog vragen mocht hebben.