So-Fit Zapt ! kamp voor leerlingen van het middelbaar en 6de lager


ROPE SKIPPING ZUMBA ART SMOOTHIE EN COCKTAIL WORKSHOP BODY PERCUSSIE AQUA AND MOVE BEATBOX BREAKDANCE ...

Het kamp is zo opgebouwd dat er elke voormiddag rope skipping wordt aangeboden. In de namiddag krijgen de deelnemers boeiende workshops van verschillende aard. Beperkt aantal plaatsen. Snel inschrijven is de boodschap!
Telkens van 10u00 tot 16u00. Er is middagpauze van 12u00 tot 13u00. Een lunchpakket door de leerlingen zelf mee te brengen, kan hier opgegeten worden.
Elk kamp wordt met de grootste zorg voorbereid en uitgewerkt. U mag kwaliteitsvolle lessen verwachten door gediplomeerd personeel en met persoonlijke aanpak van uw kind.

LET OP !

Je inschrijving is pas geldig nadat we je betaling ontvingen.
Om een kamp/activiteit/les te kunnen laten doorgaan moeten we 10 deelnemers hebben. Wie niet betaalde VOOR de cursus rekenen we daar NIET in mee!

Annulatie
Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn voor een kamp/activiteit/les dan zijn wij genoodzaakt om deze te annuleren. In dat geval sturen we je een email (naar het e-mailadres dat je opgaf bij je inschrijving), doch we vernemen van een aantal mensen dat ze deze email niet ontvangen (in de meeste gevallen tegengehouden door een spamfilter) daarom is het belangrijk om voor je vertrek onze website raad te plegen, daar vind je terug of een cursus werd geannuleerd (of niet).


Startdatum: ma 02-07-2018
Einddatum: vr 06-07-2018
Prijs: € 120,00

Nog 10 plaats(en) vrij!Inschrijven


Naam: *
Voornaam: *
Adres: *
Postnr.: *
Gemeente: *
Tel: *
E-mailadres: *
Geboortedatum: * (dd/mm/jjjj)
Opmerkingen:
Ik schrijf mij in op de nieuwsbrief

© www.so-fit.be - sitemap

Webdesign, websites, webshop, grafisch bureau